Dünya edebiyat tarihinin önemli romanlarından Martı’nın yazarı Jonathan Livingston diyor ki kitabında;
“Ne kadar nitelikli ve hak eder olursak olalım, daha iyi bir hayata ancak bunu kendimiz için düşleyebildiğimiz ve kendimize, ona sahip olma izni verdiğimiz zaman ulaşırız…”
Buradan hareketle eğitim çalışanları önce kendisi karar verecek emaneti ehline vererek daha güzel bir gelecek olacağına.
Ayrıca diyoruz ki;
“Havada kuş , suda balık , toprakta karınca kadar çoğuz”
Düşündüklerini, anlattıklarını, nereden geldiklerini ve bundan sonra ne yapacaklarını daha derin araştırdıkça gerçekleri gördükçe, eğitim çalışanlarına ne kadar çok yalan söylendiğini ve asıl tehlikenin sendikacılıktan adeta ikinci bir işverene dönüşmüş bulunan malum yapı olduğunu göreceğiz. Sonra da bunu geniş kitlelere sizlerle beraber bıkmadan , usanmadan , yorulmadan anlatacağız.Mücadelenin bir yerinde göreceğiz ki ne kadarda çoğuz yürekleri yüreğimizle aynı atan ne kadarda çok kardeşimiz var.
Bu güzel organizasyon için Başiskele İlçe Başkanım Alper Fidan beyefendi nezdinde emeği geçen yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.






