Kaymakamlarımızı ve İlçe Mem Müdürlerimizi ziyaret

Kartepe Kaymakamımız Sayın Tuncay Dursun Beyefendiyi ve Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ferhat Dilek Beyefendiyi ziyaret ettik. Kendileriyle eğitimin sorunları ve çözüm önerileri üzerine faydalı bir sohbet gerçekleştirdik.

Kandıra Kaymakamımız Mehmet Ünal beyefendiyi ve Kandıra Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan beyefendiyi makanlarında ziyaret ettik.
Ehliyet, Liyakat ve sadece Devlete sadakat konusundaki fikirlerimizi , eğitimin temel problemleri ve çözüm önerileri üzerindeki düşüncelerimizi kendilerine ilettik.

İzmit Kaymakamımız Ersin Emiroğlu beyefendiyi ziyaret ederek eğitimin gündemi üzerinde sohbet etme imkanı bulduk. Kendilerine samimi ve içten kabulü için teşekkür ederiz.

Körfez Kaymakamımız Dr.Hasan Hüseyin Can beyefendiyi ve Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan Beyefendiyi ziyaret ettik. Eğitim gündemine ilişkin görüş ve önerilerimizi özellikle EHLİYET, LİYAKAT ve DEVLETE SADAKAT konusundaki düşüncelerimizi kendilerine ilettik. Nazik ve içten sohbeti için kaymakamımıza ayrıca teşekkür ederiz.

Gölcük Kaymakamımız Mustafa Altıntaş beyefendiyi ziyaret ederek eğitimin gündemi hakkında istişarelerde bulunduk. Sıcak ve samimi misafirperverliği için kaymakamımıza teşekkür ediyoruz.

Derince Kaymakamımız Cemil Aksak Beyefendiyi ziyaret ederek eğitimin gündemi hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Kaymakamımıza sıcak ve samimi misafirperverliği için teşekkür ederiz.

Başiskele Kaymakamımız Atilla Kantay beyefendiyi ziyaret ederek eğitimin gündemi hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk.
Sıcak ve samimi misafir perverliği için kaymakamımıza teşekkür ederiz.